Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
 

Welkom op de website van Cirkel Therapie

Welkom op de website van de praktijk Cirkel Therapie. Mijn praktijk is een praktijk voor psycho-sociale en orthomoleculaire massagetherapie volgens  inzicht van de klinische Psycho Neuro Immunologie. (kPNI). De kPNI is een drie-jarige studie, waarvan ik in november start met het derde leerjaar. Ik zie het als een verdieping van alles waar ik de laatste 40 jaar mee ben bezig geweest op het gebied van de geestelijke en lichamelijke hulpverlening. 

Ik ben gespecialiseerd in stressmanagement, d.w.z. spanning en angst. In de therapie gaat het altijd om leren voelen, waarbij ik d.m.v. bio-feedback de client laat ervaren op welke wijze je rust kunt brengen in je systeem (lees: lichaam). Onderdeel van de therapie is altijd een stukje "deep learning", waarin ik je, zo mogelijk in hapklare brokken, iets leer over de werking van het brein en hoe de functie en werking van bv. angst is ingericht. 

De therapie is altijd holistisch, d.w.z. ik zie altijd de client in zijn context als geheel in zijn of haar eigen leefwereld. 

Je kunt in mijn praktijk terecht voor:

  • Orthomoleculaire therapie volgens de inzichten van de kPNI
  • Psycho Sociale begeleiding en coaching
  • Begeleiding bij ingrijpende gebeurtenissen en traumaverwerking
  • Metabolic Balance (voeding & lifestyle)
  • Massagetherapie

Behandelingen zijn onder andere ook geschikt bij klachten als: rug-/nek-/schouderpijn, migraine, hernia, chronische vermoeidheid, fibromyalgie, allergieën, spanningsklachten, burn-out, depressie, autisme, AD(H)D, gewichtsproblemen etc.

     

Wij onderzoeken en behandelen uw klacht vanuit een holistische opvatting met specifieke aandacht voor de fysieke, mentale en emotionele context. De behandelmethode die voor u het meest geschikt is, wordt besproken tijdens het eerste contact (intake).

Bij Cirkel Therapie wordt gewerkt volgens de vijf natuurgerichte principes:

  1.  Energie
  2.  Prikkeloverdracht
  3.  Drainage
  4.  Voeding
  5.  Psyche

De praktijk van Cirkel Therapie is gevestigd in het onderhuis van het voormalige postkantoor in Krimpen aan de Lek. Voor minder valide cliënten is de praktijk via de Looierijstraat goed bereikbaar.

 

De vijf natuurgerichte principes

Energie

 
 
Webdesign by: Studio Reload