Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
 
Een gezonde stofwisseling met minder klachten


graag wil ik u kennis laten maken met   "Metabolic Balance", het stofwisselingsprogramma om uw gezondheid te verbeteren, gewichtsproblemen op te lossen, stofwisseling in balans te brengen en vitaliteit te vergroten. 

Met het Metabolic Balance programma leert u dat te eten, wat bij uw persoonlijke stofwisseling past. Hierdoor ontstaat op een natuurlijke manier een juiste hormoonbalans met een natuurlijk gewicht.

Het Metabolic Balance programma stelt u in staat om structureel gezonder te leven omdat het persoonlijk voedingsplan, gemaakt op basis van een laboratoriumanalyse van uw bloedbeeld, is afgestemd op uw persoonlijke stofwisseling. 

Het persoonlijke voedingsplan zal bestaan uit normaal verkrijgbare voedingsmiddelen, geen poeders en pillen. Tijdens de consulten krijgt u uitleg hoe het voedingsplan werkt en wat voeding met u doet. 

Consulten kunnen (deels) worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Raadpleeg hiervoor de overzichten vergoedingen van de MBOG.

Meer weten? 

Bel dan nu voor een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Hoe werkt Metabolic Balance?

 • U kunt contact met mij opnemen voor een persoonlijke afspraak. Dit eerste consult in het kader van Metabolic Balance is geheel vrijblijvend en kosteloos. Tijdens dit eerste consult informeer ik u uitgebreid over de werkwijze van Metabolic Balance en de ondersteuning die u daarbij mag verwachten. Aan de hand van de informatie beslist u over uw deelname.
 • Heeft u interesse en wilt u met Metabolic Balance® aan de slag, dan worden uw gezondheid, klachten, voedingspatroon en doelen zorgvuldig in kaart gebracht. Ook wordt door middel van een  vingerprik een bloedmonster afgenomen en verzonden naar het laboratorium.
 • Op basis van al die gegevens wordt door Metabolic Balance® uw persoonlijk voedingsplan opgesteld en uitgereikt. Vervolgens neem ik dit gedetailleerd met u door en start u met uw programma.
 • Gedurende de 4 fasen van het traject sta ik u als uw persoonlijke begeleider terzijde. De gesprekken over uw voortgang kunnen naar wens plaatsvinden in mijn praktijk, telefonisch, via e-mail of Whatsapp.
 • U kunt contact met mij opnemen voor een persoonlijke afspraak. Dit eerste consult in het kader van Metabolic Balance is geheel vrijblijvend en kosteloos. Tijdens dit eerste consult informeer ik u uitgebreid over de werkwijze van Metabolic Balance en de ondersteuning die u daarbij mag verwachten. Aan de hand van de informatie beslist u over uw deelname.

Kosten en vergoeding

Het opstellen en begeleiden van het Metabolic Balance voedingsplan bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Intake, onderzoek en bloedafname
 • Bepaling en analyse 39 bloedwaarden door het laboratorium Hessels & Grob 
 • Optioneel: extra vitaminebepaling, bijvoorbeeld vitamine D of B12, meerprijs op aanvraag
 • Opstellen van uw persoonlijk voedingsplan door Metabolic Balance
 • Uitgebreide bespreking en start met het voedingsplan
 • Totaal 10 begeleidingsmomenten (consulten)
Vergoeding:
Veel zorgverzekeraars vergoeden vanuit de aanvullende verzekering, geheel of gedeeltelijk, de consulten. Zie hiervoor het vergoedingenoverzicht van alle zorgverzekeraars op de welkompagina van deze website of de tarievenpagina.

Introductie en voorlichting van het Metabolic Balance programma is altijd gratis.

De adviesprijs voor het totale pakket (eerste informatie bijeenkomst, anamnese, bloedafname, persoonlijk voedingsplan en totaal 10 consulten is € 875,00 incl.BTW

     

 


 

 

 
 
Webdesign by: Studio Reload